blog image

Luna internațională Wuxi 2024 și ceremonia internațională de deschidere a florilor de cireș

În urmă cu doar câteva săptămâni, Mark Dezso președintele patronatului filialei din județul Harghita a avut privilegiul de a participa la o experiență extraordinară în orașul Wuxi, China. Pe data de 19 martie 2024, a luat parte la o conferință internațională care a adunat consilieri a fabricilor din zona Wuxi, China și parteneri de afaceri specializați în import și export.
În cadrul evenimentului, a avut onoarea de a se adresa publicului larg, vorbind în direct prin intermediul conferinței despre perspectivele noastre și provocările pe care le întâmpinăm în domeniul comerțului internațional.
// "A fost o experiență captivantă să împărtășeasc cunoștințele noastre și să învățăm unii de la alții, contribuind astfel la dezvoltarea unei perspective mai largi asupra pieței globale" // - a împărtășit despre experiența avută președintele Márk Dezső.
// Pe lângă schimburile profesionale, am avut oportunitatea să explorăm frumusețile orașului Wuxi și să ne bucurăm de ospitalitatea sa. Excursiile organizate în cadrul conferinței ne-au oferit o perspectivă încântătoare asupra culturii și tradițiilor chinezești, iar participarea la un festival local găzduit de organizatorii conferinței a adus o notă de entuziasm și energie pozitivă în întreaga experiență.
Întreaga aventură în Wuxi a fost una memorabilă și inspiratoare, care ne-au întărit legăturile cu partenerii din întreaga lume și ne-au deschis noi orizonturi în domeniul comerțului internațional. Suntem recunoscători pentru această ocazie! // - a mai adăugat președintele patronatului despre experiența sa la conferință.

Pagina noastră folosește cookie-uri!


Selecție cookie