blog image

O delegație chineză a vizitat organizația noastră

O delegație chineză a vizitat organizația noastră antreprenorială. Printre membrii acesteia s-au aflat Li Yun și Zhu Yun Ping, însărcinați cu afacerile chineze în calitate de agenți diplomatici. La întâlnire au participat Csaba Borboly, președintele Consiliului Județean Harghita, Árpád Csilip, reprezentantul Agenției de Dezvoltare a Județului Harghita, precum și Dezső Márk, președintele județean al Patronatului Roman di Jud Harghita.

Evenimentul a fost extrem de important și captivant, oferindu-ne oportunitatea de a prezenta delegației oaspete activitatea și realizările organizației noastre. Membrii delegației chineze au ascultat cu interes prezentările și demonstrațiile noastre, în care am prezentat proiectele locale de dezvoltare și rezultatele acestora.

Li Yun și Zhu Yun Ping, agenții diplomatici responsabili de afacerile chineze, și-au exprimat aprecierea pentru angajamentul nostru față de proiectele de dezvoltare comunitară și pentru abilitățile noastre excelente de organizare. Ei au exprimat dorința de a colabora cu noi în viitor.

Csaba Borboly, Președintele Consiliului Județean, a subliniat importanța vizitei delegației chineze pentru economia locală. Potrivit acestuia, această întâlnire deschide un nou capitol în cooperarea dintre județul Harghita și China, consolidând relația dintre cele două regiuni.

Árpád Csilip a prezentat proiectele de dezvoltare economică pe care le-am derulat și rezultatele acestora. A menționat că agenția pe care o reprezintă este dedicată dezvoltării regiunii, oferind numeroase oportunități pentru investitorii și afacerile străine.

Dezső Márk a prezentat parteneriatul dintre organizația noastră și asociație. A evidențiat beneficiile colaborării atât pentru afacerile locale, cât și pentru antreprenorii străini. Delegația chineză a arătat un mare interes față de prezentarea lui Márk Dezső și a oferit feedback pozitiv cu privire la potențialul pentru cooperări viitoare.

Ca eveniment de încheiere, delegația chineză și reprezentanții organizației noastre au participat la o masă comună, unde negocierile și discuțiile informale au continuat. În cadrul acestei întâlniri s-au discutat detalii suplimentare referitoare la domeniile posibile de cooperare și la proiecte.

Vizita delegației chineze a fost una de succes și productiv.

2023-07-17
TDM

Pagina noastră folosește cookie-uri!


Selecție cookie